Geriausias medus – natūralus ir skanus
Dažnai galime išgirsti diskutuojant, koks medus yra geriausias. Ar geriausias medus yra tas, kuris turi daugiausia mineralinių medžiagų? O gal tas, kuris surinktas iš vaistinių augalų? Šviežias ar susikristalizavęs? Ar toks, kuris greitai kristalizuojasi? Gal liepų? Lipčius? Grikių?
Visada laikausi nuomonės, kad nesvarbu, ar bandote palyginti vyną, ar arbatą, ar medų, pats geriausias patarėjas slypi burnoje. Jeigu skanu, reiškia JUMS šis produktas ir geras, ir tinkamas. Tai tinka ir kalbant apie geriausią medų. Žinoma, toks požiūris tinka tik natūraliems, nei tyčia, nei netyčia neužterštiems produktams.
Kodėl skiriasi medaus skonis? Skaitykite plačiau…
Apie medaus rūšis galite pasiskaityti čia.
Komentarai: