Anokia čia naujiena, jau prieš metus ragavome, – pasakys kai kurie mūsų klientai. Ir tai bus tiesa. Šia žinute noriu sudėlioti taškus ant i, atsakyti į klausimus kylančius ne vienam medaus mėgėjui ir išnarplioti painiavą. Taigi, pristatau medaus su prieskoniais liniją – Hive  Inspiration.

Medus su prieskoniais

Kodėl ne Avilio įkvėpimas? Aš pats nesu angliškų pavadinimų gerbėjas, tačiau ši produktų linija pradžioje buvo skirta išlepintiems užsienio vartotojams. Kodėl mes manėme, kad tai nebus populiaru Lietuvoje? Pirmiausiai, manėme, kad tai bus per brangu, o antra – nebuvome tikri, kad konservatyvūs lietuviai lengvai pasiduos netikėtiems medaus skoniams. Dabar tenka nusiimti kepurę ir gniaužiant prie krūtinės pripažinti – klydome! Vis daugiau ir daugiau mūsų draugų Lietuvoje ieško būtent tokio medaus. Ir ne tik tam, kad išvežtų į užsienį kaip originalią dovaną, bet ir sau, įdomesnių kulinarinių šedevrų kūrimui, ar tiesiog –  pasmaguriauti.

TaiMedus su prieskoniaisgi, dėl pavadinimo išsiaiškinome. Dabar laikas pasikalbėti apie tai, kas po juo slepiasi. Pirmiausiai noriu užtikrinti, kad medus, naudojamas mišiniams su prieskoniais, yra tas pats, kurį Jūs perkate su Blinde.lt ženklu – natūralus, tikras, geras. Be to, mišinių ideologija, receptai, gamyba ir platinimas taip pat vyksta pas mus. Paprasčiau sakant, jei manote, kad Blinde.lt kokybė verta Jūsų pasitikėjimo, pasitikėkite ir Hive Inspiration  medaus su prieskoniais linija.

Medus su prieskoniais – kaip pasigaminti?

Keli žodžiai apie mišinių sudėtį ir gamybą. Esu tikras, kad ne vienam, skaitančiam šį tekstą,  į galvą šaus mintis – o kam pirkti? Iš kur medus – jau žinome, prieskonių – pilnos parduotuvės – tep-lep ir pasidarau pats! Tiesą sakant tą būtų sunku paneigti.  Juk patys lygiai taip pat pradėjome. Ir tik vėliau, kai jau, atrodo, viską žinai, pradedi suprasti, kad … nieko nežinai… Pasirodo kiekvieno sukimo medus šieMedus su prieskoniaisk tiek skiriasi. Natūralūs prieskoniai, kurie perkami tik iš patikimų tiekėjų, kiekvienoje partijoje skiriasi dar labiau. Jei dar pridėsime kartais niekuo nepaaiškinamą mistinį mišinių elgesį po paruošimo… Taip ir praėjo pora metų, kol sugebėjome padaryti mišinius, kurie kiekvieną kartą vienodai skanūs. Tiesą sakant tame sudėtingume yra žavesio – gamybos technologijoje atsiranda privalomas elementas – degustacija. Pradedi geriau įsiklausyti į tai ką sako tavo liežuvis, palengva pradedi jausti ir atpažinti daug subtilesnius skonius ir poskonius negu visiems įprasta duona kasdieninė – natrio gliutomatas…

Nukrypstant nuo temos, šiek tiek apie degustaciją. Niekada neatsisakykite galimybės degustuoti! Žinau, daugelis (kaip ir aš pats anksčiau) galvoja, kad ragaudamas lyg ir įsipareigoja pirkti, o nepirkdamas lyg ir apgauna, ar bent nuvilia pardavėją. Meskit tai iš galvos! Jeigu mes siūlome ragauti, tai tikrai nesitikime, kad jau šiandien ir pirksite. Skonis naujas, dažnai visai netikėtas. Paragavote ir viskas. Na, ačiū galite pasakyti ir to gana. Gal girdėjote, kad iš visų penkių jutimų, žmogus ilgiausiai atsimena skonį? Štai tas prisiminimas kažkada jums ir nebeduos ramybės, va tada ir susitiksime vėl :).

Apie siūlomų skonių spektrą nesiplėsiu, apie tai galite pasiskaityti kitoje mūsų svetainėje www.hiveinspiration.com. Ten galite ir nusipirkti Jums patikusią prekę. Be elektroninės parduotuvės mūsų medumi dar prekiaujama Assorti parduotuvėse Vilniuje ir naujai atsidariusiame Benedikto turguje. Beje, šiose prekyvietėse taip pat kartais vyksta mūsų medaus degustacijos! Ir, žinoma, visada turite galimybę nusipirkti tiesiai iš mūsų rankų. Tuo pačiu dar ir paplepėsime apie ūkį ir bites. 🙂

Komentarai:
admin Naujienos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *